VIP Treenaus

Miten saat viestisi perille englannin kielellä ymmärrettävästi ja napakasti? Miten elekieli ja sanavalinnat vaikuttavat esityksesi onnistumiseen?

Tarjoamme henkilökohtaista englannin kielen kurssitusta, opetusta ja sparrausta. Tavoitteena voi olla esimerkiksi myynti- tai hissipuheen parantaminen, puheen pitäminen tai palaveriin valmistautuminen.

puheen_kirjoittaminen

Englanninkielisen puheen kirjoittaminen ja valmistelu

Puheiden kirjoittaminen kansainväliselle kuulijakunnalle on tehtävä, josta ei selviä pelkällä suoralla käännöksellä. Kuulijakunnan vakuuttamiseksi hyvä kulttuurin ja tapojen tuntemus on välttämätöntä.

Voimme tuottaa puheen puolestasi omista lähtökohdistasi tai auttaa lokalisoimaan viestisi halutulle kuulijakunnalle.

puheen_pitaminen_englanniksi

Puheen pitäminen englanniksi

Hyvässä puheessa esityksellä on vähintään yhtä suuri merkitys kuin puheen sisällöllä. Me autamme teitä luomaan napakka puhe ja pitämään se vakuuttavasti englanniksi.

Keskitymme kolmeen pääasiaan: pace, practice & pronunciation! Kokonaisuus pitää sisällään harjoittelua yleisön edessä puhumisesta ja palautteen saamista, ja samalla opitaan puhumaan sopivalla tahdilla. Lisäksi koulutuksessa opetellaan lausumaan hankalia termejä tai keskitytään käyttämään niiden kiertoilmaisuja.

kankansainvaliseen-konferessiin-tai-palaverin-osallistuminen

Kansainväliseen konferessiin tai palaveriin osallistuminen

Tapaamiset, palaverit ja niissä annettu ensivaikutelma ovat tärkeässä asemassa kansainvälisen asiakaskunnan vakuuttamisessa. Kansainväliseen konferenssiin tai palaveriin valmistautuessa tulee käydä läpi omaan alaan liittyvä termistö ja opetella puhumaan sujuvasti itselle tärkeistä aihealueista. Me autamme sinua henkilökohtaisesti ja käytännönläheisesti.

myyjien-ja-ostajien-kanssa-neuvotteleminen-englanniksi

Myyjien ja ostajien kanssa neuvotteleminen englanniksi

Halusimme tai emme, myynti on luottamus- ja uskottavuusasia: lisäksi ostopäätökset tehdään kansainväistyvässä maailmassa usein englanniksi.

Me autamme teitä tuomaan omat myyntiargumenttinne esiin selkeästi ja neuvottelemaan ostohinnoista ilman takkuilua.

kielikylpy

Kielikylpy “on the go”

Oletko liian kiireinen istumaan kielikursseilla? Me tuomme kielikurssin luoksesi ja mukaasi esimerkiksi matkalle tai siirtymiin. Kielikylvyn ajatuksena on heittäytyä puhumaan englantia natiivin kielen puhujan ja opettajan kanssa kehittäen kielen käyttöä yhä luontevammaksi.