Esiintyjät, puhujat & toimihenkilöt

Annamme itsestämme ensivaikutelman heti kun astumme huoneeseen – ja viimeistään silloin, kun avaamme suumme. Kielien ja kulttuurien erilaisuuden vuoksi jokainen meistä on erilainen persoona eri kielillä. Esiintyminen vieraalle kielellä ei ole koskaan helppoa. Avullamme voit varmistaa, että tulet ymmärretyksi ja esiinnyt eduksesi.

Tehdään yhdessä vahvuuksillesi ja osaamistasollesi sopiva henkilökohtainen koulutusohjelma!

henkilokohtainen-konsultointi

Henkilökohtainen konsultointi

Joskus paras apu ongelmaan on tuore perspektiivi. Konsultointipalvelumme on tarkoitettu henkilöille ja yrityksille, jotka haluavat kehittyä ja kasvaa. Konsultointikeinona käytämme sparrausta englanniksi.

vip-treenaus

VIP treenaus

Uskottava esiintyjä jää mieleen: hyvässä puheessa esiintyminen on vähintään yhtä suuri asia kuin puheen sisällöllä. Tarjoamme henkilökohtaista englannin kielen valmennusta myös pitkälle ehtineille puhujille niin opettaen kuin kielikylpyjenkin avulla.

kansainvalinen_markkinointi

Kansainvälinen markkinointi

Suuntaatko ulkomaille? Kansainväliset verkostot ovat avainasemassa ulkomailta jalansijaa hakiessa. Me voimme auttaa sinua löytämään oikeat edustajat, pr-toimistot ja muut yhteistyökumppanit.

julkisuuskuvan-hallinta

Julkisuuskuvan hallinta

Autamme sinua ylläpitämään eheää julkisuuskuvaa ja varmistamme, että näet ja kuulut maailmalla ymmärrettävästi.

Toteutamme sosiaalisen median viestintää ja markkinointia sisällöistä tägäyksiin. Copywriting-palveluihimme kuuluvat myös esimerkiksi englanninkielisten puheiden ja lehdistötiedotteiden valmistelu.

mind-your-language

Mind your language

Koulutamme ja valmennamme taustaltaan niin kouluenglantia puhuvia kuin kokeneitakin englannin kielen käyttäjiä yhä luontevampaan kielen käyttöön.

Kurssituksemme ovat erinomaisesti räätälöitävissä juuri teidän tarpeisiinne sopiviksi, jotta esiintyminen englanniksi muuttuu rennommaksi ja itsevarmemmaksi.