Myynti & Markkinointi

Tuemme markkinointityötänne monipuolisesti uusien kansainvälisten asiakkaiden hankinnassa. Mahdollistamme pääsynne uusille markkina-alueille kielen ja kulttuurin tuntemisella.

Konsultoinnin lisäksi tarjoamme paljon käytännön palveluita helpottamaan kanssakäymistä kansainväliselle asiakaskunnalle Suomessa ja ulkomailla.

messuedustus

Messuedustus

Tarvitsetteko apua kansainvälisten messujen edustuksessa Suomessa tai ulkomailla? Messuilla ensivaikutelma ja keskustelun lähteminen oikeille raiteille alusta alkaen ovat korvaamattomia etuja. Avullamme varmistatte huomion oikeiden henkilöiden keskuudessa.

Messuedustuksessa olemme parhaimmillamme ohjaamassa potentiaalisia asiakkaita syvällisempään keskusteluun asiantuntijoidenne kanssa.

tuki_myyntineuvotteluissa

Tuki myyntineuvotteluissa

Myynti on luottamusasia: kielen, kulttuurin ja kauppatavan tunteminen on ensiarvoisen tärkeää, olette siten viemässä osaamistanne ulkomaille, tuomassa kansainvälisestä asiakaskuntaa ulkomailta Suomeen tai palvelemassa kansainvälistä asiakasta Suomessa.

Tarjoamme asiantuntevan apumme niin myyntitilaisuuksiin valmistuessa kuin neuvottelupöydässäkin joko kuunnellen, keskustellen tai tulkkausapua tarjoten.

1yhteistyokumppanuudet-ulkomailla

Yhteistyökumppanuudet ulkomailla

Omaamme hyvät verkostot ja tunnemme kansainväliset markkinat. Annamme laajan kansainvälisten markkinoiden tuntemuksemme käyttöönne, kun etsitte esimerkiksi ulkomaista mainostoimistoa, konsulttia, copywriteria tai ääninäyttelijää.

kansanvalisen-myytimateriaalin-arviointi

Kansanvälisen myyntimateriaalin arviointi

Markkinointimateriaalien kansainvälistäminen ei ole pelkkää käännöstyötä. Odotukset, käytöstavat ja huumori ovat jopa Euroopassa maakohtaisesti hyvin vaihtelevia, puhumattakaan esimerkiksi Aasian maista.

Asiakkaat odottavat myyjältä erilaista lähestymistapaa myös markkinointimateriaaleissa. Hyvä markkinointimateriaali kumpuaa asiakkaalle tutun kulttuurin tuntemuksesta ja käyttää hyväkseen kielen tarjoamia mahdollisuuksia.

Ole yhteydessä meihin, kun haluat kansainvälistyä uskottavasti.

1mysteerishoppaus-kansainvalisesta-nakokulmasta

Mysteerishoppaus kansainvälisestä näkökulmasta

Monikielisyys ja kansainvälisten asiakkaiden kohtaaminen ovat nykyaikana oleellinen osa asiakaspalvelua. Useat asiakaspalvelijat puhuvat hyvää englantia, mutta he eivät välttämättä ymmärrä kansainvälisen asiakkaan todellisia tarpeita ja odotuksia.

Mysteerishoppaus on oiva keino todentaa asiakaspalvelunne todellinen taso kansainvälisestä näkökulmasta. Palveluun voi sisältyä palveluiden käyttöä, puheluita tai muiden asiakkaiden kohtaamisen tarkkailua, arviointia ja raportointia.