Mainostoimistot

Markkinointiosasto tai mainostoimisto: ota yhteistyökumppaniksi joustava englanninkielinen copywriter, joka ymmärtää kultturikontekstin, hyvän yhteistyön ja tarkkojen aikataulujen päälle!

Ydinosaamistamme ovat englanninkielisten tekstien tuottaminen, editointi, stilisointi ja lokalisointi. Tarjoamme myös muita palveluita mainostoimistoille.

liiketoiminann_konsultointi_2

Liiketoiminnan konsultointi

Konsultoimme mainostoimistoja ja heidän asiakkaitaan kansainvälistyvässä bisneksessä. Palveluvalikoimaamme lukeutuvat esimerkiksi kielistrategian luominen ja käytäntöönpano, muutoksenhallinta ja prosessikehitys.

edustajien-henkilokohtainen-valmennus

Edustajien henkilökohtainen valmennus

Tarvitseeko henkilökuntanne käytännönläheistä englannin kielen valmennusta? Haluatteko kansainvälistyä uskottavasti, ja oppia puhumaan yrityksestänne ja toimialastanne sujuvasti? Me voimme auttaa.

markkinoinnin_tukena

Markkinoinnin tukena

Tuemme omaanne ja asiakkaidenne markkinointityötä monipuolisesti uusien, kansainvälisten asiakkaiden hankinnassa. Apu voi käytännössä olla esimerkiksi messuedustusta, tukea myyntineuvotteluissa tai kansainvälisten yhteistyökumppanuuksien etsimistä.

copywriting_mainostoimistot

Copywriting

Markkinointimateriaalien kansainvälistäminen ei ole pelkkää käännöstyötä. Hyvä markkinointimateriaali kumpuaa asiakkaalle tutun kulttuurin tuntemuksesta ja käyttää hyväkseen kielen tarjoamia mahdollisuuksia.

Voimme auttaa teitä tai asiakkaitanne viestimään uskottavasti englannin kielellä niin verkkosivustoilla, somessa kuin printissäkin.

kehita-englannin-kielen-taitoasi

Kehitä englannin kielen taitoasi

Monikielisyys ja kansainvälisten asiakkaiden kohtaaminen ovat nykyaikana oleellinen osa asiakaspalvelua myös mainostoimistoille.

Räätälöimme kielikurssit työyhteisön tarpeiden ja tason mukaan, henkilökohtaisesti ja natiiviopettajan luontaisella otteella.