Kansainvälistyvät yritykset

Kansainvälistyvä yritys tarvitsee tuekseen kulttuuri- ja kielisidonnaista osaamista myynnin ja markkinoinnin tueksi. Kansainvälistyminen ja brändin jalkauttaminen uudelle markkina-alueelle on tehtävä, josta keskustelemme mielellämme kanssanne.

Käytännön viestintäsuunnittelusta oikeiden yhteistyöpartnereiden etsimiseen, suomalaisten yritysten vieminen maailmalle on työtä jota teemme kokemuksella ja intohimolla.

konsultointi

Konsultointi

Kotimaan markkina-alue käy nopeasti pieneksi. Monella menestyneellä suomalaisyrityksellä jopa 90% myynnistä tulee ulkomaankaupasta.

Kansainvälistymisen apuna voidaan käyttää muun muassa verkostoja ja kielistrategiaa, mutta se vaatii yritykseltä ennenkaikkea oikeanlaista asenneilmapiiriä. Me voimme auttaa kansainvälistyvän yrityksen haasteissa englannin sparrauksella sekä muutoksenhallinnan ja prosessikehityksen osaamisellamme.

henkilovalmennus

Henkilövalmennus

Tarjoamme henkilökohtaista englannin kielen kurssitusta, opetusta ja sparrausta. Tavoitteena voi olla esimerkiksi myynti- tai hissipuheen parantaminen, puheen pitäminen tai kansainväliseen konferenssiin osallistuminen. Halutessanne voimme myös harjoitella myyjien ja ostajien kanssa neuvottelemista englanniksi.

myynti-ja-markkinointi

Myynti ja markkinointi

Tuemme markkinointityötänne monipuolisesti uusien kansainvälisten asiakkaiden hankinnassa. Mahdollistamme pääsynne uusille markkina-alueille kielen ja kulttuurin tuntemisella.

Käytännössä apumme voi olla esimerkiksi messuedustusta, kansainvälisten myyntimateriaalien arviointia tai tukea myyntineuvotteluissa.

sisallontuotto

Sisällöntuotto

Suurin osa yritysten välisestä viestinnästä tapahtuu tekstin välityksellä. Hyvä markkinointimateriaali kumpuaa asiakkaalle tutun kulttuurin tuntemuksesta ja käyttää hyväkseen kielen tarjoamia mahdollisuuksia.

Copywriting-palvelumme sisältävät markkinointimateriaalien arviointia ja editointia, materiaalien valmistelua kääntöön ja lokalisoitavaksi sekä kansainvälistä some-markkinointia.

raataloidyt-kielikurssit

Räätälöidyt kielikurssit

Työelämässä kansainvälistyminen ja englannin kielen käytön vaatimukset yleistyvät kaiken aikaan. Kielikoulutuksemme avulla työn teosta englanniksi tulee sujuvampaa ja rennompaa, ja se auttaa välttämään yleisimmät väärinymmärrykset.

Kielikurssimme ovat vapaasti räätälöitävissä ryhmän koon ja taitotason mukaan ja ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi toimistotyöläisille ja insinööreille. Palvelukattaukseemme sisältyy myös business-englannin sparrausta.