Englannin kielikurssit

Englannin kielikurssit niin aloittelijoille kuin pidemmälle ehtineillekin. Kurssituksemme ovat erinomaisesti räätälöitävissä juuri teidän tarpeisiinne sopiviksi.

Uuden kielen oppiminen ja kehittäminen ovat henkilökohtaisia kokemuksia.  Meiltä löydät varmasti sopivimman ratkaisun. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

englannin-kielen-kurssit

Englannin kielen opetus

Suunnittelemme englannin kielen kurssimme tarpeenne mukaan. Kattauksemme on laaja: pystymme palvelemaan taustaltaan niin kouluenglantia puhuvia kuin sparraamaan kokeneita englannin kielen käyttäjiä yhä luontevampaan kielen käyttöön.

Ota yhteyttä ja toteutetaan juuri teille sopiva koulutuspaketti.

englanin-kielen-kaytto-tyoelamassa

Englannin kielen käyttö työelämässä

Työelämässä kansainvälistyminen ja englannin kielen käytön vaatimukset yleistyvät kaiken aikaan. Kielikoulutuksemme avulla työnteosta englanniksi tulee sujuvampaa ja rennompaa, ja se auttaa välttämään yleisimmät väärinymmärrykset.

Englannin kielen käyttö työelämässä sopii erinomaisesti esimerkiksi insinööreille ja toimistotyöläisille ja se on mitoitettavissa tarpeenne mukaisesti.

business-englannin-sparraus-johtajille-ja-toimihenkiloille

Business-englannin sparraus johtajille ja toimihenkilöille

Englannin kielen sparraaminen on kehittyvän ja kasvavan yrityksen työkalu, jossa totutellaan puhumaan yrityksestä ja siihen liittyvästä terminologiasta englanniksi.

Palvelu pitää tyypillisesti sisällään myyntipuheen tai yritysesittelyn valmistelua englanniksi sekä englanninkielisen termistön ja lausunnan käytännöllistä harjoittelua esimerkiksi cleantech- ja startup-yrityksille.

englanninkielisen-asiakaspalvelun-valmennus

Englanninkielisen asiakaspalvelun valmennus

Asiakaspalvelu englanniksi on iso etu Suomessa ja välttämättömyys ulkomailla. Asiakaspalvelijoiden valmennuksessa keskitymme luontevan englannin käytön lisäksi myös kansainvälisen asiakkaan kohtaamiseen.

yrityksen-edustaminen-messuilla

Yrityksen edustaminen messuilla

Yrityksen kansainvälinen messuedustus on myyntitilanne, jossa yrityksestä pitää antaa uskottava kuva nopeasti. Kyky puhua yrityksen aatteista, tavoitteista ja palveluista on taito, jota myös kotimaisten messujen kansainväliset vieraat arvostavat.

Valmistaudu kanssamme tuleville messuille räätälöidyllä tehokurssilla.

intensiivikurssit

Englanninkieliset intensiivikurssit

Tarjoamme englanninkielisiä intensiivikursseja ympäri Suomen. Kurssin sisältöön voi esimerkiksi kuulua päivän tai viikon mittaisia kokonaisuuksia yhdelle tai useammalle henkilölle.

Intensiivikurssit voidaan järjestää kertaluontoisesti tai toistuvasti esimerkiksi kerran kuukaudessa. Pystymme järjestämään intensiivikurssit tarvittaessa myös ulkomailla.