Konsultointi

Konsultointipalvelut ovat tarkoitettu yrityksille ja henkilöille, joilla on vahva halu kehittää, kehittyä ja kasvaa. Palveluidemme tavoitteena on auttaa teitä kasvamaan ja kehittymään omien tavoitteidenne ja lähtökohtienne mukaisesti.

Joskus paras apu ongelmaan on tuore perspektiivi. Meiltä löydätte avun, on haasteenanne sitten myynnin kasvattaminen, muutoksen hallinta tai yrityksen toiminnan vakauttaminen.

kansainvalistyminen

Kansainvälistyminen

Kiinnostaako kansainvälistyminen? Suomen rajojen ulkopuolella on paljon mielenkiintoisia osaamisen ja tuotteiden vientikohteita.

Kansainvälistymisen apuna voidaan käyttää muun muassa verkostoja ja kielistrategiaa, mutta se vaatii yritykseltä ennen kaikkea oikeanlaista asenneilmapiiriä. Me voimme auttaa teitä kohtaamaan kansainvälistymisen haasteet.

kielistrategia

Kielistrategia

Tutkimukset osoittavat, että kielistrategiaa suunnittelevat ja sitä toteuttavat yritykset pärjäävät markkinoilla kilpailijoitaan paremmin.

Millä kielillä yrityksenne tulisi viestiä? Tarvitseeko henkilökuntanne apua kansainvälistyvän asiakaskunnan kanssa? Oletteko rekrytoimassa kansainvälistyvään yritykseenne? Ota yhteyttä meihin.

sparraus_englanniksi

Sparraus englanniksi

Sinulle yksilöllisesti räätälöity palvelu, jossa harjoitellaan ja totutellaan puhumaan omasta yritystoiminnasta, urastasi ja yleisistä elinkeinoelämän asioista englannin kielellä.

Tule harjoittelemaan vapaamuotoiseen sparraustilaisuuteen. Puhutaan sinulle tärkeistä asioista ja kehitetään siinä sivussa englanninkielen taitojasi.

muutoksenhallinta

Muutoksenhallinta

Yrityksen muutostilanteet ovat vaativia ja aikaa syöviä prosesseja. Kasvu ja kehitys ovat lähtökohtaisesti positiivisia asioita, mutta ne tuovat tulleessaan myös haasteita. Muutoksen täytyy olla hallittua ja hyvin jäsenneltyä, jotta vältytään ylimääräisiltä ongelmilta.

Joskus ulkopuolinen konsulttiapu on paras apu muutoksen tarpeen tunnistamiseen sekä muutoksen läpivientiin käytännössä. Anna meidän auttaa!

prosessikehitys

Prosessikehitys

Prosessin analysointi, määrittely ja kehittäminen alkaa muutoksen tarpeen tunnistamisesta. Oikein toteutettu kehitysprojekti johtaa tehokkaampaan työntekoon.

Meidän tehtävänämme ei ole vain kertoa miten prosesseja tulisi kehittää ja toteuttaa, vaan olemme halutessanne mukana myös käytännön kehitystyössä.

tietokantojen-hallinta

Tietokantojen hallinta

Oletteko kehittämässä omaa tietohallintajärjestelmää? Tarjoamme vankan kokemuksemme käyttäjäystävällisen ja toimivan tietohallintajärjestelmän suunnittelusta yhteistyössä järjestelmän kehittäjien kanssa.

Voimme auttaa yritystänne myös tietokantojen hallinnassa. Tyypillisesti apuamme tarvitaan esimerkiksi uusien, joko kehitettyjen tai valmiina hankittujen, välineiden ja järjestelmien käyttöönotossa ja olemassa olevien tietokantojen siirtoon ja muokkaukseen liittyvissä haasteissa.